Syltede kirsebær i godt selskab

Forleden var jeg til frokost hos en kær veninde, Solvej. Hun inspirerer mig igen og igen med sine lækre opskrifter på bloggen Smagdigfrem, hvor hun fortæller om, hvordan man improviserer i køkkenet og laver mad uden hvede.

Min blog inspirerer åbenbart også Solvej. Hun diskede i hvert fald op med en menu med små hints til nogle af de danske specialiteter, jeg har nævnt på bloggen her – nemlig safter fra Bornholms Mosteri og en dessert med syltede kirsebær fra Selleberg.

Ostekage med syltede kirsebær á la Smagdigfrem. Foto: Inge Hald

Kirsebærrene brugte hun i en variant af denne opskrift på ostekage, som hun tidligere har lagt på sin blog. Og kagerne smager nøjagtig lige så godt, som de ser ud 🙂

 

 

3 kommentarer til Syltede kirsebær i godt selskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *