Skøn kirsebærmarmelade fra Selleberg

Mens resten af Danmark ser EM herrehåndboldfinale (at dømme efter lydene fra underboen går det  vist ikke helt efter planen) vil jeg give lidt kunstigt åndedræt til bloggen her. Det er ikke blevet til mange indlæg de seneste måneder. Jeg  har haft meget travlt i min virksomhed – og efter mange timer foran computeren kan det være lidt svært at motivere sig selv til at blive siddende foran skærmen for at skrive til madbloggen. Men det skal der gøres noget ved. Nu. For jeg har jo fotos og notater liggende på flere produkter, der fortjener at blive omtalt her på Delikate Danmark.

Et af dem er en skøn, skøn kirsebærmarmelade fra Selleberg. Kender du ikke Selleberg, kan du læse lidt mere om den fynske producent her i et tidligere indlæg om Sellebergs lækre kirsebærsirup med valnødder.

Lækker kirsebærmarmelade fra Selleberg.

Lækker kirsebærmarmelade fra Selleberg.

Kirsebærmarmeladen har en meget fyldig og intens smag af kirsebær (den indeholder hele 70% søde kirsebær), og den indeholder hele stykker bær. Og så er den uden kunstige tilsætningsstoffer.

Selleberg Kirsebærmarmelade på knækbrød

Kirsebærmarmeladen smager godt på alt brød, og jeg synes den er ualmindelig lækker sammen med god ost.

Grovkiks

Jeg har også nydt den på hjemmebagte, sprøde grovkiks – opskriften på kiksene kan du finde her på bloggen Smagdigfrem.dk.  Dejen skal blot skæres ud som kiks i stedet for knækbrød. Bagetiden er den samme som ved knækbrød.

 

 

2 kommentarer til Skøn kirsebærmarmelade fra Selleberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *