Sansefest på Food Festival 2013

I år var jeg blandt de allerførste besøgende på Tangkrogen i Århus, da Food Festival for andet år i træk inviterede til at gå på oplevelse i nogle af de bedste madvarer, Danmark kan byde på. Det tidlige fredagsbesøg var min strategi for at undgå sidste års oplevelse på festivalen. Her blev jeg “fanget” i lørdagsmylderet, hvor halvdelen af Århus (sådan føltes det i hvert fald) havde besluttet sig for at besøge festivalen samtidig. Og strategien lykkedes til fulde. Fredag eftermiddag kunne jeg i ro og mag besøge de mange små og større madproducenter på pladsen, udforske standene og smage på kendte og nye specialiteter.

Årets Food Festival har virkelig meget at byde på med masser af stande, madværksteder, workshops, foredrag, restauranter m.m. Her er kræs for alle, både store og små, og oplevelser til alle sanser. For mig var der rigtig meget ny inspiration at hente her til bloggen, og jeg fik snakket med en del af de mange ildsjæle, som fra alle hjørner i landet forsyner os med danske madvarer af høj kvalitet.

Her er et udvalg af mine billeder fra madfesten. Food Festival fortsætter i dag og i morgen, 7. og 8. september, hvor pladsen er åben fra 10-19. Læs om udstillerne og programmet her.

2 kommentarer til Sansefest på Food Festival 2013

  • Solvej skriver:

    Tak for alle de dejlige billeder fra en festival, jeg ikke selv nåede at besøge. Det billede, du kalder ‘grønt brændstof’, er helt utroligt smukt, synes jeg. Det minder mig om alt det, jeg godt kan lide ved at lave mad, farver og sundhed og ja, hvordan mad kan være en sansefest 🙂

    Hilsner
    Solvej

    • Næste år må du med til Food Festival – du vil elske det 🙂 Det er et meget gennemført arrangement, og man kan nemt bruge det meste af en dag på pladsen med at besøge boderne. I år nåede jeg desværre kun at være der cirka 3 timer fordi jeg havde været så dum at lægge en aftale senere på dagen. Næste år sørger jeg for at holde hele fredag eftermiddag ledig – det er klart den dag, man skal vælge at lægge sit besøg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *