Jeg hedder Inge, og jeg bor i Århus. Mit forhold til mad er ret ukompliceret. Jeg er hverken madsnob eller fanatisk på nogen måde. Kan bare godt lide mad, der smager godt. Og jeg har det bedst med at vide, at hovedparten af det, jeg putter indenbords, er lavet på naturlige og helst også usprøjtede råvarer. Uden mystiske tilsætningsstoffer og overflødige ingredienser.

Samtidig er jeg fascineret af alle de kulinariske ildsjæle, der findes rundt omkring i Danmark. Mennesker, der brænder for god smag, gode råvarer og godt madhåndværk.

Du kan kontakte mig på denne mail.

2 kommentarer til Bag bloggen

 • Hej Inge,

  Så dit indlæg om ingefær drik og vil i den forbindelse gerne introducerer dig til min fars og min ingefær drik. Det er et nyt produkt i vores sortiment og vil gerne høre folks mening om den. Den kan købes i Super Bedst men hvis du en dag er i Københavnsområdet vil jeg gerne mødes og give dig en flaske og høre din mening.

  Ser frem til at høre fra dig!

  Mvh

  Carl Gustav Lehmann

 • Hej Carl Gustav,
  Har lige tjekket jeres ingefærdrik på jeres website. Den ser spændende ud, så den vil jeg da kigge efter næste gang, jeg kommer forbi en SuperBest-butik. Hilsen Inge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *