Jeg hedder Inge, og jeg bor i Århus. Mit forhold til mad er ret ukompliceret. Jeg er hverken madsnob eller fanatisk på nogen måde. Kan bare godt lide mad, der smager godt. Og jeg har det bedst med at vide, at hovedparten af det, jeg putter indenbords, er lavet på naturlige og helst også usprøjtede råvarer. Uden mystiske tilsætningsstoffer og overflødige ingredienser.

Samtidig er jeg fascineret af alle de kulinariske ildsjæle, der findes rundt omkring i Danmark. Mennesker, der brænder for god smag, gode råvarer og godt madhåndværk.

Du kan kontakte mig på denne mail.

3 kommentarer til Bag bloggen

  • Hej Inge,

    Så dit indlæg om ingefær drik og vil i den forbindelse gerne introducerer dig til min fars og min ingefær drik. Det er et nyt produkt i vores sortiment og vil gerne høre folks mening om den. Den kan købes i Super Bedst men hvis du en dag er i Københavnsområdet vil jeg gerne mødes og give dig en flaske og høre din mening.

    Ser frem til at høre fra dig!

    Mvh

    Carl Gustav Lehmann

  • Hej Carl Gustav,
    Har lige tjekket jeres ingefærdrik på jeres website. Den ser spændende ud, så den vil jeg da kigge efter næste gang, jeg kommer forbi en SuperBest-butik. Hilsen Inge

  • Joan Christensen skriver:

    International opskriftskalender 2015

    Kære Inge,

    Jeg hedder Joan og jeg arbejder for Lexiophiles, som er sprogportalen bab.las sprog- og kulturblog.
    Jeg vil gerne invitere dig til at være en del af vores sjette udgave af ”Den internationale adventskalender med opskrifter”. Denne kalender indeholder de bedste juleopskrifter fra hele verden og vil blive delt med alle Lexiophiles’ læsere, gennem vores blog. Vi vil offentliggøre én opskrift om dagen fra d. 1. til d. 24. december samt et link til din blog. Du kan se sidste års kalender her:
    http://www.lexiophiles.com/english/the-2014-international-recipe-advent-calendar
    Hvad skal du gøre?
    Det eneste du skal gøre er, at lade mig vide, om du gerne vil deltage og sende mig et link til din yndlingsjuleopskrift på engelsk (Jeg vil naturligvis gerne oversætte din opskrift, hvis du har brug for hjælp). Du er velkommen til at bruge en opskrift, der allerede eksisterer men (endnu bedre!) at dele en helt ny opskrift med læserne.
    Hvis du ønsker yderligere information, vil jeg naturligvis stå til rådighed.
    Venlige hilsener
    Joan Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *