Giveaway: Kagesprøjte fra Lacor

Midt i december er det et halvt år siden, bloggen Delikate Danmark blev født. Det skal selvfølgelig fejres med en gave til en af mine læsere – måske dig?

Da december er ”store småkagemåned”, har jeg besluttet at gaven skal være en kagesprøjte fra spanske Lacor, som laver køkkenudstyr til både professionelle og private køkkenchefer. Kagesprøjten kan rumme 250 ml og leveres med 13 forskellige sprøjteskiver og 7 forskellige kagedyser.

Giveaway: Blæret kagegrej fra Lacor. Englen til venstre følger ikke med 🙂

Du deltager i lodtrækningen om dette stykke blærede kagegrej ved at gøre følgende:

1. ”Synes godt om” Delikate Danmark på Facebook

2. Fortæl i en kommentar her på bloggen om din yndlingssmåkage. Hvorfor er netop den kage din favorit? Læg gerne et link til opskriften, hvis den er online.

Du kan deltage til og med fredag den 21. december 2012. Den 22. december smider jeg navnene på alle deltagere i en nissehue, lukker øjnene og trækker en vinder, som vil modtage kagesprøjten med posten mellem jul og nytår 🙂

 

16 kommentarer til Giveaway: Kagesprøjte fra Lacor

 • Freja LH skriver:

  Uha, den er svær må jeg indrømme!
  Min yndings småkage må nok falde på min mors hjemmelavede klejner! De er lækre, saftige og sprøde. Jeg elsker dem. Synd det kun er jul 1 gang om året, hehe.

 • SteenKR skriver:

  Jeg synes sandelig allerede godt om min yndlingsblog, men prøver alligevel at vinde en sprøjte.
  Min yndlingssmåkage er min mors vanillekranse med MASSER af vanille og hakkede mandler i dejen. Hun leverer tre dåser med småkager hvert år den 1. december, men den evige slankekur gør, at jeg prøver at holde fingrene for mig selv. :o)

 • Karina skriver:

  Uuh, den er svær med yndlingssmåkage, men jeg tror faktisk at vanillekranse kravler rigtigt højt op på listen. Sprøde, søde, og knasende med mandler 🙂

 • Rikke Helbo skriver:

  Mmm tror min yndlings småkage, må blive svenske chokoladebrød, jeg ved ikke hvorfor det lige er dem der er min yndlings, men jeg forbinder dem med min mor, og det er de eneste småkager der ihverfald skal laves hvert år… Og så smager de bare godt… :p

 • Astrid skriver:

  Der er mange gode smÅkager, men pebernødder med opskriften fra lagkagehuset er rigtig god ! 🙂 Fordi de er så nemme og smager rigtig godt 🙂

 • Iris skriver:

  Nej, hvor fint! Og hvor skønt med en lille halv-års fejring 🙂
  Jeg elsker ingefærsmåkager, som min mor laver dem. De er sprøde, i mundrette stykker og har den dejligste krydrede smag. Mmmmh! Eller biscotti… Det er altså også altid lækkert.

 • Solvej skriver:

  Jødekager! Er man først begyndt at spise jødekager, holder man ikke op, før dåsen er tom.
  Nu spiser jeg jo ikke hvede, så her er den hvedefri opskrift

 • Malou Klidmoster skriver:

  Min julefavoritsmåkage er Madam Mangors vaniljekranse. Smagte dem første gang i Den Gamle By – og laver nu kun dem til jul!

  Opskriften er lige her 🙂

 • Birgit Kirkegaard Højsgaard skriver:

  Min svoger Lars bager de bedste jødekager de er bare mums gode

 • Anne skriver:

  Det er umuligt kun at nævne en småkage, da jeg er vild med både pebernødder og vaniliekranse 🙂

 • Helga skriver:

  Åh, den er svær. Men tror det falder på ingefærsmåkagen. Men de skal helst være tynde og sprøde! 🙂

 • Kirsten skriver:

  Småkager… Hmm det gør jeg ikke så meget i – undtagen til jul, hvor jeg dog laver vanille”kranse”, som er ret meget anderledes end almindelige vanillekranse. Folk tror altid at de er mislykkede, fordi de er store, uden hul i midten. Men det er meningen de skal flyde ud. Har lige lavet en portion, og tænkte netop, at det nok er på tide at investere i ny kagesprøjte. Så ja tak, jeg vinder da gerne.
  Opskrift på vanillekranse der skal flyde ud:
  1 stang vanille, 1/4 kg smør, 1/4 kg sukker, 1/4 kg sukker, 1/2 tsk hjortetaksalt, 1 æg

 • Kirsten skriver:

  Altså ikke to gange sukker. 1/4 kg mel istedet 🙂

 • Den bedste småkage er… brunkagen. Den der krydrede smag findes ikke bedre. Det skulle da lige være min yndlingskage “gulerodskagen”. 🙂

 • Lise skriver:

  Mums – jeg er vild med kager, men småkager er kun til jul … Det er i hvert fald der, de bliver spist her i huset 🙂 Jeg er mest til min mors brunkager og pebernødder – og der skal være masser af smag i begge dele 🙂

 • Pingback: Pebernødder uden hvede | Smag dig frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *